0
Posted 06/01/2011 by Wade in Tv/Film
 
 

Batman & Superman: the movie

De big shots bij Marvel zijn volop bezig een samenhangend universum te creëren voor de verfilmingen van hun comics, met verschillende cameo’s als gevolg en hoge prijskaartjes voor acteurs die maar een tiental minuten screen-time hebben. Logischerwijze zou je denken dat men bij DC dezelfde richting uitgaat, zeker als je ziet dat hun grote licenties allemaal bij Warner Brothers liggen en er mogelijk een Justice League of Batman & Superman film komt in de toekomst. Maar ook al schrijven David S. Goyer en Jonathan Nolan van Batman Begins en The Dark Knight het script voor de nieuwe Superman: Man of steel en wordt deze geproducet door Christopher Nolan, zit dit er helaas niet in.

In een interview met Shock Til You Drop vroeg men Charles Roven, mede-producer van Superman: Man of Steel”, of Batman en Superman ooit mekaar zullen ontmoeten in een gezamelijk universum/film en de man zei simpelweg: “No. That may be in somebody’s mind but right now the Batman lives in his world and the Superman lives in his world, those stories are those stories and we haven’t thought beyond each individual picture.”.

Comments

comments


Wade

 
avatar