3
Posted 25/12/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Roger Rabbit: The Sequel?

Who framed Roger Rabbit? uit 1988, een film die animatiebeelden mooi wist te combineren met live-action film, zou na meer dan 20 jaar misschien uiteindelijk de sequel krijgen waar Disney studios al jaren op hopen. Robert Zemeckis (Back to the future, Cast Away) is al enkele jaren op en af bezig aan een plot voor een tweede Roger Rabbit film. Zoals alle gelijkaardige nieuwsfeitjes beschouw ik dit echter meer als een mogelijkheid dan als iets dat daadwerkelijk gaat gebeuren.

Langs de andere kant is er de tweet van Hey U Guys Live die op de rode loper van de première van de Britse film Made in Dagenham even een woordje konden wisselen met de ster uit Roger Rabbit, Bob Hoskins, waarin de man het volgende had te zeggen:

HUGlive : So how’s Roger Rabbit 2 progressing?!?

‘Zemekis said he’s going to do it like a Christmas Carol,but I’m 67 years old! I’ll look like a cartoon at that point!If they do it, I’m in!

Destijds werd er besloten om geen sequel te maken omdat Who framed Roger Rabbit? met zijn budget van 70 miljoen dollar toen een van de duurste films ooit was. Nu, twintig jaar later is dit niet meer zo’n hoog prijskaartje dus lijkt het mogelijk dat Zemeckis een kans heeft om de wonderlijke wereld van Roger Rabbit terug naar het grote scherm te brengen. Onze iets oudere lezers springne nu hoogstwaarschijnlijk een gat in de lucht maar voor de jongeren onder jullie geef ik graag het plot van Who framed Roger Rabbit? en zeg: “Kopen die handel ^^”

“It’s the story of a cartoon character named Roger Rabbit who exists along side of real humans. Eventually, it is revealed that Marvin Acme, the owner of the Acme Company and of Toontown, has been murdered! But all fingers point to Roger Rabbit, a Toon star at Maroon Cartoons. But unfortunately the only person who can prove Roger’s innocence is Toon hating Eddie Valiant, a washed-up, alcoholic private detective who is reluctantly forced into helping when Roger hides in his apartment. It’s up to Eddie to clear Roger’s name and find the real evildoer before the villainous, power-hungry Judge Doom goes on a mission to bring Roger to justice!

Comments

comments


Wade

 
avatar