0
Posted 15/12/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

X-Men: Destiny Trailer

Activision heeft een trailer gereleased van één van haar nieuwste komende titels: ‘X-Men: Destiny’. In dit videospel zal het verhaal draaien rond een jonge mutant(e) die zich aansluit bij de X-Men. Uiteindelijk zal de speler bepaalde keuzes moeten maken die het lot van hun personage zal bepalen. De nadruk zou in deze game dan ook liggen op deze keuzes (kun je onder andere afleiden uit de trailer). Het zal dan niet om een traditionele lineare gameplay gaan maar meer om een vorm van RPG. De speler zal niet in de rol kruipen van een reeds bestaande mutant uit het Marvel universum maar in die van een nieuwe rekruut met zijn/haar eigen grote verhaallijn zodat de speler meer het gevoel zal hebben het lot van het personage te kunnen bepalen. Met een verwachte release in het derde kwartaal van 2011 is het nog even wachten op deze potentiële topper.

Comments

comments


Wade

 
avatar