2
Posted 15/12/2010 by Wade in Comics
 
 

Spider-Man ArmorBij Marvel hebben ze ons een eerste kijk gegeven op Spider-Mans nieuwste kostuum en het gaat hier precies meer om een high tech armor à la Iron Man dan gewoon een nieuw kostuum.

Deze, naar mijn gevoel, eigenaardige en kitscherige uitrusting zal zijn debuut maken in Amazing Spider-Man #656 van Dan Slott en Marcos Martin. Het maakt deel uit van ‘Big Time’, de story-arc waarin ze verscheidene grote veranderingen voor Spider-Man, maar ook voor Peter Parker, hebben gepland. Een van deze vooraf aangekondigde veranderingen is het verschijnen van twee nieuwe kostuums voor Spider-Man.

Het antwoord op de vraag waarom hij dit monster aandoet in issue #656, daar moeten we nog op wachten tot in maart maar ik kijk er niet bepaald naar uit. In mijn ogen voelt het niet aan als een Spider-Man kostuum. Alhoewel Marvel ten tijde van ‘Civil War’ veel kritiek kreeg over het rode armor met spinnenpoten dat Tony Stark voor Spider-Man maakte, vond ik het er vele malen beter uitzien dan wat we nu voorgeschoteld krijgen. Je kan ook niet anders dan je afvragen of dit een hoax is en wat voor slechterik Spider-Man zal bevechten in dit nieuwe armor. Geef gerust jullie mening hieronder.

Comments

comments


Wade

 
avatar