2
Posted 15/12/2010 by Wade in Comics
 
 

Iron Man rumours

de dood van Iron Man?

Er doen twee, in mijn ogen nogal verontrustende, geruchten de ronde op het internet in verband met Marvels favoriete miljardair en playboy, de tinnen man met een voorliefde voor whiskey en knappe vrouwen : Tony Stark aka Iron Man.

Het eerste gerucht gaat over de derde film. Het is al even geweten dat er nog geen volwaardig script is voor de Avengers film, mede doordat Marvel en Disney het allemaal zo goedkoop mogelijk willen houden en de Iron Man 3 film een chronologisch vervolg zou moeten worden van de Avengers en Thor film. Dit brengt echter een groot probleem mee voor regisseur Jon Favreau. Vermits hij totaal niet weet waar de Avengers film over gaat, kan hij ook helemaal geen idee vormen waarover zijn derde Iron Man prent zal gaan. Favreau is, niet verwonderlijk, tamelijk gefrustreerd hierover, zeker toen hij met de mensen van Marvel ging praten en zelfs zij geen idee hadden waar Avengers en Iron Man 3 over zullen gaan. Tegen MTV News zei hij: “This whole world … I have no idea what it is. I don’t think they do either, from conversations I’ve had with those guys.”

Anderen speculeren dan weer dat deze onwetendheid een snugger trucje is van de hoge bonzen bij Disney en Marvel. Deze zouden blijkbaar van mening zijn dat Favreaus salaris veel te hoog geworden is sinds de eerste film. En zoals eerder gezegd willen ze alles zo goedkoop mogelijk houden. Dezelfde kwatongen beweren ook dat de Avengers film nooit gemaakt zal worden omwille van de gierigheid van de twee giganten. Only time will tell.

Het tweede gerucht dat de ronde doet gaat niet over de Iron Man film zelf maar over de comics, meer bepaald het script van de komende Iron Man #500 dat Marvel gereleased heeft. Op het einde van pagina 49 zou Tony Stark namelijk sterven. De vraag is en blijft echter of dit waar is of gewoon een goedkope mediastunt die mee wenst te liften op de hype veroorzaakt door de aankondiging van de dood van Ultimate Spider-Man. Ik laat jullie haar graag zelf over speculeren in de comments sectie samen met de Brainfreeze Crew maar oordeel eerst zelf:

PAGE FORTY-EIGHT

48.1
TONY looks back at the hologram machine as it goes dead. ALL ELECTRICITY goes dead. The room suddenly dim, everything outside is dark. He’s lit only by moonlight and the fading glow of the hologram generator.

NO DIALOGUE

48.2
ON TONY. Who can’t help but smile.

TONY Uh-oh.

48.3
ON THE REPUSLOR DISC in his chest, sparking one last time, flaring up–

NO DIALOGUE

48.4
FIXED: the RD goes dark.

NO DIALOGUE

48.5
PULL BACK as TONY slumps down to his knees.

NO DIALOGUE

48.6
TONY falls back like a samurai with a slit belly. Resting back on his haunches, sitting on his heels in the dark.

TONY (weak) thuh–

TONY (weak) that’s…that’s it?

48.7
PUSH IN. Tony Stark dies.

NO DIALOGUE

Comments

comments


Wade

 
avatar