5
Posted 12/12/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Hugo Strange in Batman : Arkham City

Hugo Strange in een van zijn verkleed momenten

De SpikeTV Video Game Awards 2010 zijn op dit moment volop aan de gang over de grote plas. Om de 5 minuten onthullen ze daar iets nieuws over één of andere game en dus ook over Batman: Arkham City, de lang verwachte opvolger van Batman: Arkham Asylum. Dit is een game waar ik enorm naar uit kijk, niet alleen omdat de eerste game zo goed was, maar ook omdat de lijst met bad guys alleen maar groter en interessanter wordt. Op de VGA heeft men onthuld dat niemand minder dan Hugo Strange de plak zal zwaaien in Arkham City.

Hugo Strange is een enorm intelligente en ervaren psychiater die in eerste instantie Batman wil analyseren maar hij geraakt volledig geobsedeerd door Bats. Zo erg dat hij zelfs rondloopt in een Batman kostuum. Ik verwacht dat ze dit zeker in de game steken want het typeert Strange volledig. Strange lijkt op het eerste zicht niet zo gevaarlijk, maar schijn bedriegt vaak bij Batmans villains . Hugo experimenteert ook met verschillende serums en combineert het met Banes Venom. Alles dus om ervoor te zorgen dat Gotham overrompeld wordt door supersterke en totaal geschifte handlangers. De makers van het spel wisten nog wat meer informatie te lossen, namelijk over de grootte van de game. Arkham City zou 5 keer zo groot zijn als Arkham Asylum. En iedereen die Asylum heeft gespeeld weet dat het een stevige uitspraak is. Ow ja, nog een klein detail vergeten, Hugo Strange weet wie Batman echt is . . .

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian