1
Posted 04/12/2010 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Dante’s Inferno Graphic Novel

Verspreiden van mijn passie voor comics. Dat was de hoofdreden toen ik Brainfreeze oprichtte. En het weggeven van leuke comics is daar natuurlijk een onderdeel van. Daarom ga je op Brainfreeze met regelmaat wedstrijden zien om onder andere trades en hardcovers te winnen. En deze keer is het een samenwerking met 4Gamers.be, een plaats waar je alle nieuwste weetjes over Games, E-Sports & Hardware kan terug vinden. Het is eveneens een toffe, groeiende community.

Je kan deze keer een Dante’s Inferno Graphic Novel winnen. Deze knappe comic gaat dieper in op het verhaal van de game. Duik mee de hel in, versla alle vijanden en vooral: geniet van deze speciale graphic novel.

Ok, Wat moet je juist doen?
Heel simpel, ga naar 4Gamers.be, registreer en stuur een bericht naar 4GamersWedstrijden met als onderwerp “Brainfreeze” en het antwoord op de volgende vraag : Wat is de naam van de Londense Comic Con die in April wordt georganiseerd?
Je vindt het antwoord zeer snel en makkelijk op Brainfreeze. (wedstrijd loopt tot en met 11 december 2010)

Succes !

De winnaar van de Greg Capullo’s Haunt Trade is grievous444, proficiat!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian