7
Posted 02/12/2010 by Wade in Comics
 
 

Kapow Comic Con in Londen

Jaarlijks wordt het publiek getrakteerd op het wonder der Comic Con in San Diego en New York en overladen met comic goodies en bakken vol nieuws over het comicwereldje. Zie het zo’n beetje als de natte droom voor ieder comic liefhebber met een enorm groot nadeel: het is in Amerika. Wegens de hoge kosten kunnen velen die willen gaan de trip niet maken en het gebeuren enkel online volgen. Dit zal vanaf april 2011 echter allemaal tot het verleden horen!

Mark Millar, de man achter het geweldige ‘Kick-Ass‘, organiseert dan namelijk een gelijkaardige con in Londen. Het geheel zal plaats vinden in het London Bussines Design Centre op 9 en 10 april. Net zoals de San Diego en New York Comic Con zal het hier draaien om comics, films, games en alles wat er iets mee te maken heeft.

Natuurlijk zijn er ook guest stars en de reeds vermelde namen doen iedere comic lezer watertanden: Dave Gibbons, John Romita Jr, Frank Quitely, Bryan Hitch en Andy Diggle. Er zijn tot nu toe nog geen vedetten uit het film en tv wereldje aangekondigd maar deze gaan we op 14 februari te weten komen.

Kapow Comic Con zal ook haar eigenste awards uitreiken. De zogenaamde Stan Lee Awards ter ere van deze levende legende in het comic wereldje. Enkele van de reeds vermelde categorieën zijn: Best Comic, Best Superhero or Sci-Fi Movie en Best Comic Book Hero. Om alvast je tickets te bestellen of als je gewoon meer wilt weten over het doen en laten van Kapow, kun je altijd eens de website bekijken.

Comments

comments


Wade

 
avatar