2
Posted 24/11/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Comic Pull List Top 10 voor 25 November 2010

Elke week komen er enorm veel nieuwe comics uit op donderdag, te veel om makkelijk uit te kiezen. Met de wekelijkse Top 10 probeer ik je wat te helpen door mijn Must-Buy comics op te noemen. Veel leesplezier!

#1

Amazing Spiderman

Amazing Spider-man #649

Schrijver : Dan Slott
Tekenaar : Humberto Ramos

De Hobgoblin is terug! Wie is deze nieuwe Hobgoblin? Is het een oude bekende of een nieuwe incarnatie? Verwacht je je aan maanden lang verborgen hints zoeken in de komende nummers van Amazing Spider-man? Dan ben je fout, want Dan Slott zegt je in dit nummer wie hij is.

Marvel Comics, $3,99

#2

Batman And Robin

Batman and Robin #17

Schrijver : Paul Cornell
Tekenaar : Scott McDaniel

Dick en Damien duiken in het donker verleden van Bruce Wayne om hem te beschermen tegen de dief van het lijk van diens oude vriendin, Una Nemo. Ga met Batman en Robin mee en ontdek een nieuwe afschuwelijk geschifte slechterik The Absence genaamd!

DC Comics, $2,99

#3 Captain America

Captain America #612

Schrijvers : Ed Brubaker
Tekenaars : Marko Djudjevic

Niemand ontloopt zijn verleden, zelfs Captain America niet. Lees het in het volgende deel van “The Trial of Captain America”

Marvel Comics, $3,99

#4 The Walking Dead

The Walking Dead #79

Schrijver : Robert Kirkman
Tekenaar : Charlie Adlard

In de voorbije nummers vonden Rick en de groep een nieuwe woonplaats in een ommuurde gesloten gemeenschap. Maar deze hemel op aarde is gevallen en onze vrienden zijn nu omsingeld door een leger van zombies. Gaat iedereen deze apocalypse overleven?

Image Comics, $2,99

#5 Green Arrow

Green Arrow #6

Schrijver : J.T. Krul
Tekenaar : Diogenes Neves

De Green Arrow sluipt Queen Industries binnen om diens nieuwe eigenaar The Queen te confronteren. Welke verrassing houdt de ontmoeting in? En waarom draagt The Queen de ring van Green Arrow’s moeder?

DC Comics, $2,99

#6 Ultimate Spiderman

Ultimate Comics Spider-Man #150

Schrijver : Brian Michael Bendis
Tekenaar : David Lafuente

Dit is niet alleen het 150ste nummer van Ultimate Spider-Man maar tevens ook het 10 jarig bestaan van het Ultimate universum. Dit 104 pagina tellende jubileum nummer bevat ook een herdruk van de Ultimate Spider-Man Super Special #1.

Marvel Comics, $5,99

#7 Secret Warriors

Secret Warriors #22

Schrijver : Jonathan Hickman
Tekenaar : Alessandro Vitti

Nick Fury en zijn Secret Warriors verliezen weer een team-lid in deze spannende laatste verhaallijn van Secret Warriors. Het aftellen naar de conclusie kan beginnen.

Marvel Comics, $2,99

#8 Locke and key

Locke & Key: Keys To the Kingdom #3 (of 6)

Schrijver : Joe Hill
Tekenaar : Gabriel Rodriguez

28 bloedstollende nummers van Locke & key samen geperst in één nummer! De tijd vliegt … wanneer je moet vrezen voor je leven!

IDW publishing, $3,99

#9 Batwoman

Batwoman #0

Schrijver : J.H. Williams III
Tekenaar : J.H. Williams III

Een speciaal nummer 0 dat dient als nieuwe inleiding in het leven van Batwoman. Het neemt het verhaal op waar het bij Batwoman: Elegy stopte. En het dient als voorloper voor de nieuwe Batwoman reeks.

DC Comics, $3.99

#10

FUBAR

FUBAR Graphic Novel

Schrijver : various
Tekenaar : various

FUBAR is een bundeling van 13 zombie verhalen die zich in de Tweede Wereld Oorlog afspelen. Deze verhalen worden door verschillende schrijvers en tekenaars van over de ganse wereld gemaakt. Één van hen is Rob Croonenborghs, iemand die ik door de jaren heen heb leren kennen in de Belgische Comic “wereld”. En daarom heb ik de comic ook op de Pull List staan, want Belgisch Talent moeten we steunen.

FUBAR zal je aan het lachen brengen, nadenken zetten en huiveren van de horror in 168 pagina’s Zombie smashing waanzin voor 11,99 dollar

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian