0
Posted 18/11/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Leary goes Spidey

Denis Leary in Rescue Me

Denis Leary, de vuilgebekte en cynische stand-up comedian, zal eindelijk nog eens te bewonderen zijn in een grote Hollywoodproductie. Leary is het tegenwoordig het best gekend voor zijn rol in de Ice Age-films, waar hij zijn stem leende aan de sabeltandtijger Diego. Sinds 2004 maakt hij ook de televisieschermen onveilig als de excentrieke New Yorkse brandweerman Tommy Gavin in de dramaserie ‘Rescue Me’.

Volgens The Hollywood Reporter zal hij nu terugkeren naar het grote scherm voor de Spider-Man reboot die in 2012 in de zalen zal verschijnen.  Leary vervangt James Cromwell (Babe, LA Confidential) die in ‘Spider-Man 3’ de rol van George Stacy vertolkte.

George Stacy is de vader van Peter Parkers vriendin Gwen Stacy.  Hij werkt als politieofficier  en is een bewonderaar van Spider-Man.  Hij sterft in ‘The Amazing Spider-Man #90′ wanneer hij een kind wilt redden tijdens een gevecht tussen Spider-Man en Doctor Octopus.

Hopelijk geeft regisseur Marc Webb een beetje vrij spel aan Leary en zijn wel zeer cynisch en zwartgallig gevoel voor humor.

Captain George Stacy

Comments

comments


Wade

 
avatar