2
Posted 18/11/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Comic Pull List Top 10 voor 18 November 2010

Elke week komen er enorm veel nieuwe comics uit op donderdag, te veel om makkelijk uit te kiezen. Met de wekelijkse Top 10 probeer ik je wat te helpen door mijn Must-Buy comics op te noemen. Veel leesplezier!

#1

Osborn #1

Osborn #1

Schrijver : Kelly Sue DeConnick

Tekenaar : Emma Rios

De gevaarlijkste persoon in het Marvel Universum krijgt zijn eigen reeks. Wat is er juist na SIEGE gebeurd en hoe wordt hij nu behandeld? Is het wel veilig om de meester van manipulatie te omringen met andere gevaarlijke super-criminelen?

Marvel Comics, $3,99

#2

Batman

Batman : The Return #1 / Batman inc. #1

Schrijver : Grant Morrisson

Tekenaar : David Finch / Yanick Paquette

Bruce Wayne is terug en je zal het geweten hebben. Deze week komt er niet alleen een one-shot uit (Batman : The Return) maar krijgen we ook een nieuwe ongoing serie voorgeschoteld (Batman Inc.).

Wat gaat er met Dick Grayson gebeuren nu de “echte” Batman terug is? Hoe gaat Bruce reageren op de reunie met zijn zoon Damian? Lees het in Batman : The Return.

En Batman wordt een merknaam? Bruce Wayne wilt Batman anders aanpakken in Batman Inc.

DC Comics, $4,99/$3,99

#3 Green Lantern

Green Lantern #59 / Green Lantern Corps #54

Schrijvers : Goeff Johns / Tony Bedard

Tekenaars : Doug Manhke / Tyler Kirkham

In Green Lantern gaat het event BRIGHTEST DAY voort en de New Guardians komen tot hun grote verbzaing in contact met de Black Hand.

In Green Lantern Corps probeert Kyle Rayner Sinestro te overtuigen om te helpen zijn dochter Soranik Natu te redden. Maar Sinestro heeft andere motieven.

DC Comics, $2,99

#4 Hellboy

Hellboy : Double Feature of Evil one-shot #1

Schrijver : Mike Mignola

Tekenaar : Richard Corben

Deze comic bevat 2 Hellboy verhalen. En daarin moet Hellboy twee verschillende, gevaarlijke huizen betreden. En beide zijn bloeddorstig naar menselijke offers.

Dark Horse, $3,50

#5 Northlander

Northlanders #34

Schrijver : Brian Wood

Tekenaar : Riccardo Burchielli

Gedreven door zowel woede als verdriet, gaat Eric als een woesteling door het christelijke landschap van de Northlands. En het ziet er naar uit dat zijn éénmans-jihad wel eens zou kunnen slagen.

Vertigo, $2,99

#6 Avengers

Avengers #7

Schrijver : Brian Michael Bendis

Tekenaar : John Romita Jr.

Een nieuwe story-arc begint als de Red Hulk ten tonele verschijnt terwijl Parker Robins (The Hood) enkele van de verborgen Infinity Gems bemachtigt.

Marvel Comics, $3,99

#7 elephantmen

Elephantmen #28

Schrijver : Richard Starkings

Tekenaar : Axel Medellin

In dit vijfde deel van de Questionable Things verhaallijn komt Hip Flask te staan tegenover verschillende MAPPO-agenten, en Flask heeft niets meer te verliezen…

Image, $3,50

#8 Flash

Flash #6 (Brightest Day)

Schrijver : Geoff Johns

Tekenaar : Francis Manapul

Barry zit verscheurt tussen enerzijds de Rogues en anderzijds de Renegades. Ook komt in dit nummer de belangrijke rol van de verrezen Captain Boomerang aan bod. Dit is de must-read aanleiding naar het aankomende Flashpoint.

DC Comics, $2,99

#9 Superior

Superior #2

Schrijver : Mark Millar

Tekenaar : Leinil Francis Yu

Wie of wat is superior? En waarom breekt hij in in de kamer van Jonah? Terwijl Superior zijn krachten toont, leert Jonah dat niet alles is wat het lijkt.

Marvel Comics, $2.99

#10 World of Warcraft Worgen

World of Warcraft: Curse of the Worgen #1

Schrijver : Micky Neilson & James Waugh

Tekenaar : Ludo Lullabi & Tony Washington

Dit is het eerste deel in een nieuwe 5-issue miniserie die zich afspeelt in het World of Warcraft-universum. Het dorpje Gilneas wordt opgeschud door een reeks gruwelijke moorden. Een beroemde detective onderzoekt de zaak, maar om tot de grond van de zaak te komen moet hij spitten doorheen jaren van verscholen geschiedenis.

Wildstorm , $3,99


Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian