13
Posted 18/11/2010 by Brainfreeze in Columns
 
 

Brainfreeze mail, stel ons je vragen!

Heb je je altijd al afgevraagd wat nu het verschil is tussen The Amazing Spider-Man en Ultimate Spider-Man? Of wil je een Batmanverhaal lezen maar weet je door het grote aanbod niet waar te beginnen? Dan heb je geluk. Vanaf nu kan je al jouw vragen sturen naar de Brainfreeze-crew. We zullen deze dan regelmatig beantwoorden in de nieuwe mail-column op Brainfreeze.

Het enige wat je moet doen is je vraag mailen naar .  Hou je vooral niet in, geen enkele vraag is te gek voor woorden. Volgende voorbeelden tonen dat je werkelijk alles rond comics kan vragen:

  • Je bent een grote fan van science-fiction films, en je wilt graag een comic lezen in dit genre maar je weet niet welke.
  • Vraag aan de crew : Wat vind Malkavian nu zo speciaal aan de Green Lantern, het is toch gewoon nen kerel met een ring?
  • Wat zijn dé indy-reeksen van het moment?
  • Is de verschijning van Venom in de laatste spider-man film hetzelfde als in de comics?
  • Wie is de favoriete superheld van de brainfreeze-crew?
  • Wat zijn enkele van de beste comictekenaars van het moment?

Dus laat je verbeelding de vrije loop en mail ons al je vragen!

Maar dat is niet alles! Hier bij Brainfreeze zoeken we ook nog een leuke, geschikte naam om aan onze mail-column te geven. Dus vragen we onze lezers (dat zijn jullie dus) om niet alleen vragen te sturen, maar ook suggesties voor een titel voor deze column. De beste inzending krijgt er nog een prijs bovenop. Suggesties voor de naam kunnen in de comments hieronder, vragen worden best gemaild naar het bovenstaande e-mail-adres.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar