10
Posted 16/11/2010 by Malkavian in Comics
 
 

Beslis welke Deadpoolreeks de vuilbak in gaat

Dat Deadpool een populair personage is, zal je me nooit horen ontkennen. Maar 4 verschillende Ongoing series (Deadpool, Deadpool Corps, Deadpool Team-Up en Deadpool MAX) en dan nog enkele mini reeksen (Deadpool Pulp, Deadpool Merc with a Mouth). Dat is een beetje te veel van het goede. Zelfs Wolverine heeft niet zoveel eigen reeksen.

Marvel lijkt dit door te hebben en om het recht te zetten, gaan ze een serie stopzetten, maar ze kunnen zelf niet kiezen. Daarom vragen ze aan de lezers welke serie er in de vuilbak belandt, Deadpool Corps of Deadpool Team-Up? Deadpool Corps is een ongoing serie met een vast team van schrijver en tekenaar. Deadpool Team-Up is een serie waar elke maand andere mensen aan het roer zitten. De keuze is aan jullie!

Dit doet me een beetje denken aan “Batman : Death in the Family” waar je kon kiezen via telefoon of Robin zou leven of sterven en we weten allemaal wat daar toen is gebeurd . . . Bye Bye Robin. Nu hoef je niet te telefoneren naar een of ander nummer. Nee! Je kan gewoon op een Online Poll stemmen via marvel.com. Stemmen maar zou ik zeggen!

*UPDATE*

Rob Liefeld liet via Twitter weten dat hij de Marvel Poll vals vindt, aangezien er vanaf de start altijd is gezegd dat Deadpool Corps een 12-delige Maxi Serie was. Hij gaf op Bleedingcool.com nog eens duidelijkheid.

Hey everyone, long time no chat.

First off, I’d like to point out that my last issue, #9 has been completed. I asked off DPC in the summer and stayed until #9. The book was always referred to as a 12 issue maxi series, like Merc w/a Mouth before it. I did covers #1-12. 12 was referred to as the final cover.

I’m confused as to the poll. But a stunt is a stunt and Marvel is free to do as they please. Maybe it will rally support. It’s certainly grabbed attention. Never know. I just hope that Victor and Marat’s work on DPC is completed.

And those of you who supported both books, thank you.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian