5
Posted 13/11/2010 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Green Lantern teasers worden losgelaten

De helft van de beschaafde wereld gaat de komende weken naar de bioscoop om de nieuwe Harry Potter te bekijken. Maar ze gaan niet alleen Harry te zien krijgen. Geoff Johns zei op zijn twitter dat je een Green Lantern Trailer te zien zou krijgen in het voorprogramma. Ik kijk er allesinds al naar uit en hoop dat Geoff het niet alleen over Amerika had, maar over de ganse wereld.

Maar voor die enkeling die toch niet naar tovenaars en brillende jongens gaat kijken, brengt ET (een Amerikaanse zender) al een voorsmaakje in de vorm van deze teaser. Op Dinsdag 16 November krijgen we een “First Look” op de Green Lantern film met Ryan Reynolds te zien. Ik hoop dat Youtube snel volgt of dat ik miraculeus in Amerika ben. (ik gok op het eerste)

Als extraatje post ik ook even het Gast-Optreden van Ryan Reynolds die bij SpikeTV 2010 Scream Awards, de Award van “Most Anticipated Movie” in ontvangst nam. Ik kreeg kippen vel als ik de Green Lantern Oath hoorde. Yeah, zo’n fan ben ik dus.

Enjoy!!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian