0
Posted 12/11/2010 by Wade in Comics
 
 

Gaan er doden vallen in comicland?

Het ziet er naar uit dat twee van de grootste superhelden een woelige tijd tegemoet gaan. Onlangs onthulde CBS News de cover van Marvel Previews van december (#88) waarop te lezen staat: “Death of Spider-Man“. Nadien volgde er een post op de DC blog door Austin Trunick bestaande uit onderstaande afbeelding van het Superman logo en de boodschap: “Doomsday Will Reign!

Allebei zeer onheilspellende boodschappen dus. Maar (ja er is natuurlijk een maar), Marvel noch DC hebben nog commentaar gegeven over desbetreffende afbeeldingen. DC vindt het waarschijnlijk niet nodig mits het op hun eigen blog staat en toen men bij Marvel om een reactie op de berichtgeving van CBS vroeg, antwoordde men slechts met : “No comment.”

Gaat het hier om twee slimme marketingstunts? Gaat Spider-Man daadwerkelijk sterven en zich weer herstellen in een cocon? Mogen we ons verwachten aan de ondergang van Superman, de wereld onbeschermd latend voor Doomsday en zijn invasie? Bespreek het hieronder in de comments sectie.

Einde van Spider-man?

Marvel Previews voor 02 2011

onheilspellende afbeelding op DC blog

onheilspellende afbeelding op DC blog

Comments

comments


Wade

 
avatar