1
Posted 12/11/2010 by Wade in Comics
 
 

Age of X: personages onthuld

De laatste paar dagen heeft men bij Marvel enkele personages onthuld die een rol zullen spelen in het komende ‘Age of X’ event. Ze deden dit aan de hand van een cover waarop enkele personages in het zwart stonden. Bij iedere onthulling kwam er een personage als het ware uit de schaduw gestapt.

De eerste twee die onthuld werden waren Berserker en Nightmare, de eerste een Morlock en de andere leider van het zogenaamde Nightmare Realm. Een dag later was er de onthulling van de volgende twee en volgens CBR gaat het hier om de Acolyte Frenzy en de demon Basilisk. Gisteren was het de beurt aan Cannonball en Magneto. Na al die jaren rond te lopen in een rood uniform met rode cape lijkt het er op dat Magneto een nieuwe zilverkleurige outfit gekregen heeft. Volgens mij staat Gambit er ook tussen in een zwarte bodysuit.

Er staan nog twee zwarte figuren op de cover. Vermoedelijk zullen ook deze de komende dagen onthuld worden en dan volgt er hier bij Brainfreeze een update maar in de tussentijd: voel je vrij om te discussiëren wie ze zijn en wat hun rol gaat worden. Zoals altijd kun je dit doen in de comments-sectie.

Comments

comments


Wade

 
avatar