0
Posted 07/11/2010 by Koen in Tv/Film
 
 

Dexter Early Cuts : Dark Echo

Één van de beste televisiereeksen van het moment is zonder twijfel “Dexter”, een zeer spannende serie waarbij de kijker meeleeft met een psychopathische seriemoordenaar.
Vorig jaar waagde de televisiezender Showtime zich aan ‘Early Cuts’ een reeks geanimeerde webisodes. Nadat dit experiment voor herhaling vatbaar bleek sprak men dit jaar 2 gerenommeerde striptekenaars aan voor een tweede reeks van 6 korte afleveringen.

Bill Sienkiewicz (‘Stray Toasters’, ‘Elektra:Assassin’, ‘Moon Knight, …) nam de eerste 3 episodes voor zijn rekening en David Mack (‘Kabuki’, ‘Daredevil’, …) de volgende 3.

‘Dark Echo’ speelt zich af voor de televisiereeks. Hierin volgen we de jongere Dexter Morgan die zich, na de dood van zijn vader, inschrijft op de medische hogeschool waar hij anatomie zal studeren om zijn ‘vak’ beter te kunnen beheersen. Hij wordt geconfronteerd met een student die zijn moordmethodes kopieert zonder rekening te houden met de door Dexters vader opgelegde ethische code.

Al de webisodes zijn hieronder te bekijken, voorafgegaan door een korte ‘making-of’ waarin we onder andere David Mack aan het werk zien.

Trouwens, rond deze tijd verschijnt er een herdruk van de prachtige hardcover van David Macks ‘Kabuki – Volume 1’. Aanrader !

Comments

comments


Koen

 
avatar
Notorious comic geek – Brugge