0
Posted 07/11/2010 by Wade in Comics
 
 

Charismagic

Na het veelbelovende ‘Lady Mechanika’ brengt Aspen weer een nieuwe reeks: ‘Charismagic’. Deze nieuwste telg van schrijver Vince Hernandez (‘Shrugged’, ‘Delec’) zal een mix worden van magie en mysterie, twee zaken die volgens mij sowieso al nauw met mekaar verbonden zijn. Zoals zo vaak het geval is bij een comic van Aspen, is het artwork (in dit geval de covers) zeer aanlokkelijk.

Het feit dat issue #0, dat in februari uitkomt, maar 12 pagina’s telt wordt dan weer goedgemaakt door de extra’s en de lage kostprijs. Dit issue zal namelijk slechts 1,99 dollar kosten, op zich niet zo zeer veel voor deze eerste blik in een nieuwe wereld. Als extra’s bij deze korte introductie krijgen we ook een aantal mooie schetsen en character designs van Aspen tekenaars Khary Randolph en Emilio Lopez.

Laten we voor de plot van deze ‘Charismagic’ de publisher zelf even aan het woord laten, gevolgd door enkele covers:

“Everything you know about magic will vanish! Enter Hank Medley, a Las Vegas magician at the top of his game. For Hank, everything comes easy: women, fame, and definitely fortune. However, ‘Hank the Magnificent’ soon realizes that in Sin City, your luck can change at the drop of a hat–or wand–in his case. Powerful forces of magic once banished from our reality have returned, and Hank is about to step into a world where the wonders of magic have not only come back, but are even flourishing! However, with some of these newly arrived beings intent on vengeance for deeds done to them in the past, will Hank be able to survive this new landscape of reality—and magic???”


Comments

comments


Wade

 
avatar