0
Posted 06/11/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

War Machine film?

Hoe Marvel het in haar continuïteit gaat plannen is nog niet duidelijk, vermoedelijk na de Avengers, maar het geroezemoes bij Marvel Studios zegt dat er wel eens een War Machine Spin Off zou komen.

Er komt sowieso al een Iron Man 3 en een Avengers film, al lijkt deze wat vertraging op te lopen door budgetaire problemen. Althans volgens BleedingCool. Het lijkt mij logisch dat War Machine eerst nog opdaagt in Iron Man 3. Voor de Avengers film is dit niet noodzakelijk.

Nadien zou hij dan inderdaad aan zijn spin-off kunnen beginnen. Vele mensen zullen wel denken: “Meh, dat is gewoon een andere versie van Iron Man.” Toch is War Machine een totaal ander personage. Tony Stark is een rijke playboy met een jetset leven, James Rhodes is een doorwinterd militair. De sfeer van deze spin-off zal vermoedelijk veel donkerder zijn dan die van Iron Man en niet dezelfde droge humor bevatten. Eerder cheesy one-liners en veel, veel, veel geweld en ontploffingen.

Persoonlijk kijk ik er niet naar uit. De reden hiervoor? Ik vond de overstap van Terrence Howard naar Don Cheadle een meer dan slechte keuze. Niet alleen toonde de Rhodes van Howard meer waardigheid en goed karakter, ik vind hem een beter acteur. Vermoedelijk ligt het meer aan wat Rhodes allemaal doet in de tweede film dan enkel maar de prestatie van Don Cheadle maar ik vond de man niet overtuigend.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be