2
Posted 05/11/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Meer Deadpool nieuws

Nu het vast staat dat Robert Rodriguez (Sin City, Desperado) de verfilming van Deadpool niet voor zijn rekening gaat nemen om zich te focussen op de zoveelste Spy Kids achtervolgt Marvel Studios de veelbelovende Zweedse muziek video regisseur Adam Berg. Ryan Reynolds is dan definitief diegene die het rode masker over zijn hoofd gaat trekken en in gele tekstballonnetjes de kijker gaat aanspreken.

Het script van Rhett Reese (Zombieland) zou naar verluid gelekt zijn en ik heb op enkele messageboards gelezen dat het om een pareltje gaat. Dit was voor Io9 een aanleiding om eens met de man achter dit script zelve te praten en eens uit te dokteren hoe hij het ervaren heeft om de Deadpool comics naar een film script te vertalen:

“Ultimately, I think despite how fun he is in the now, we really did want to explore how he became that way and why he became that way, we definitely delve into that. He’s a warped character, and that’s why he’s so fun to write. Various writers have tackled him and I think that particular club of people have always enjoyed being able to just go places with a character that you wouldn’t be able to go with any other character. Because he’s completely crazy. That’s the joy of writing him. You don’t have to place any limits on decorum, or what might pop into his head, what reference he might make to pop culture. He’ll go anywhere and say anything and that’s the joy of writing him. So we really enjoy that but we also did enjoy exploring a little bit of his origin. I think there’s a good balance in the movie of seeing Wade Wilson pre-Deadpool and seeing his scarred face post-becoming Deadpool and having the mask on — which is how most comic fans envision Deadpool, is with the mask on.” Reese went on, “We’re very, very proud of the script, so I wouldn’t say we hope it doesn’t get rewritten too much, because there are probably ways it could be improved… but that said, we hope it doesn’t get rewritten too much.”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be