1
Posted 05/11/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Hello Uncle Ben

Brainfreeze brengt je nog meer nieuws in verband met de Spider-Man reboot die tegen 2012 in de zalen zou moeten komen. Volgens HollywoodReporter zou niemand minder dan Matin Sheen in onderhandelingen zijn om de rol van Uncle Ben te vertolken. De website Deadline zegt dan weer dat Sheen reeds getekend heeft en dus de rol al heeft.

Velen onder jullie zullen Martin Sheen uiteraard kennen van het geweldige Apocalypse Now en Wallstreet. Misschien ook als vader van twee zoons met een turbulent leven; namelijk Emilio Estevez en Charlie Sheen. Maar de man heeft reeds ervaring met een verfilming van een comic. Hij speelde namelijk de ‘bad guy’ Jason Wynn in de verfilming van Todd McFarlane zijn Spawn franchise uit 1997.

Uncle Ben is het best gekend vanwege een bepaalde uitspraak tegen zijn neefje Peter Parker en die Peters hele leven zo goed als zal gaan definiëren: “With great power comes great responisbility.” De tweede gebeurtenis die Peter Parker zijn leven zal bepalen is dat hij een overvaller laat weglopen en dat diezelfde overvaller uiteindelijk zijn Uncle Ben vermoordt. Peter krijgt hierdoor een zwaar schuldgevoel en begint zijn queeste tegen de misdaad.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be