35
Posted 04/11/2010 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd : Haunt volume 1

Haunt Volume 1

Haunt Volume 1

Brainfreeze geeft regelmatig een comic/bundel weg. Dat past ook bij de reden waarom ik Brainfreeze heb opgestart, het verspreiden van mijn passie voor comics/strips. En natuurlijk is wedstrijden met gratis prijzen, de beste methode om het virus direct te injecteren.

Dezemaal geven we HAUNT volume 1 weg omdat dit perfect past bij het interview met Greg Capullo vanop FACTS 2010. Een comic geschreven door Robert Kirkman (Walking Dead) en Todd McFarlane (Spawn), getekend door Greg Capullo en uitgegeven bij Image Comics. Wil je iets meer weten over Haunt, dan raad ik je de Member review van Janick aan. Janick is een dagelijkse brainfreeze bezoeker die zijn eigen review opgestuurd heeft. Jup, stuur ons je review en wij plaatsen hem op Brainfreeze (als hij goed bevonden wordt natuurlijk).

Ok, Wat moet je juist doen?
Heel simpel, een account maken op Brainfreeze (als je dat nog niet zou hebben) en een leuke comment plaatsen hieronder.  Ik contacteer de winnaar en zal de Trade opsturen. Een account maken kan je via deze link of klik op de Connect with Facebook knop rechts boven. LET OP, vorige wedstrijd waren er mensen die wel een comment hadden gepost maar geen account hebben aangemaakt. Dan is het onmogelijk om jullie te contacteren en maak je dus sowieso geen kans op de comic. En dat is jammer.

Succes !

De winnaar van de door Dave Gibbons gesigneerde Watchmen comic is Knoerifast, proficiat!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian