9
Posted 04/11/2010 by Koen in Interview
 
 

Interview Greg Capullo @ F.A.C.T.S. 2010

Zoals beloofd hier het gesprek dat we hadden met de enorm getalenteerde Greg Capullo.

Capullos gedetailleerde, adembenemend mooie tekeningen hebben hem al veel lof en respect opgeleverd in de comics wereld.  Hij werd voor het eerst door het grote publiek opgemerkt via Marvels ‘X-Force’ en beleefde zijn grote doorbraak met indrukwekkend tekenwerk voor Todd McFarlanes ‘Spawn’, een reeks waar hij 6 jaar non-stop aan werkte van 1993 tot 1999.  Thans kan je zijn donkere illustraties bewonderen in Haunt, geschreven door Robert Kirkman (Walking Dead, Invincible,…).

Capullo bleek op F.A.C.T.S. een enorm joviale kerel te zijn die zijn best deed om zijn fans te behagen door, naast het obligate signeren, met een big smile te poseren voor een foto of wat tijd te nemen voor een korte babbel. Het afnemen van dit interview was voor ons dan ook een waar genot.

Hou Brainfreeze maar goed in de gaten want Malkavian geeft de eerste trade paperback van ‘Haunt’ weg !

Hierbij willen we Manu nog eens bedanken voor het filmen en monteren.  Hopelijk kunnen we in de toekomst nog beroep op hem doen.

Comments

comments


Koen

 
avatar
Notorious comic geek – Brugge