0
Posted 04/11/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Ant-Man dood of niet?

Sinds midden 2007 circuleert er af en toe eens een gerucht over een eventuele verfilming van Ant-Man. Maar het is er tot op heden nog niet van gekomen, mede omdat Ant-Man niet direct een gekend Marvel personage is en de studio het dus ook niet als een prioriteit beschouwt.

Toch is er ook heugelijk nieuws: Edward Wright (Shaun of the Dead) zou nog steeds deze film regisseren en Joe Cornish (Hot Fuzz) werkt aan een tweede versie van het script volgens insiders. De twee hadden eerst gedacht er een pure comedy van te maken maar willen het nu als een soort sci-fi actiefilm benaderen die toch een komisch aspect heeft. Het zou gaan om een origin story en vertellen hoe Hank Pym de eerste Ant-Man werd (de jaren 60 versie dus) en nadien een flashforward naar Scott Lang die de mantel overneemt.

Mits het duo reeds meermaals met hem heeft samengewerkt lijkt het niet irreëel dat Simon Pegg (Shaun of the Dead, How to Lose Friends and Alienate People) een rol zou krijgen in hun Ant-Man. Volgens ViewLondon wilt hij graag aan de film meewerken maar ziet hij Marvel niet direct een ‘gestoorde Brit’ een van haar superhelden laten spelen:

I don’t think I’d want to play Ant-Man. I think it would be more fun to play a villain in that thing. I’d like to play a villain. But no, they’re going to want some good-looking young American. That’s a Marvel movie – funny-looking British actors don’t play a big part in that unless they’re bad.

Het klinkt alsof alles klaar staat om deze film te beginnen filmen maar er is een probleem: het zou om een origin verhaal gaan en momenteel past dat dan niet met de continuïteit van de komende Avengers film.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be