2
Posted 03/11/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Klein X-geruchtje

“Before Charles Xavier and Erik Lensherr took the names Professor X and Magneto, they were two young men discovering their powers for the first time. Before they were archenemies, they were closest of friends, working together, with other Mutants (some familiar, some new), to stop the greatest threat the world has ever known. In the process, a rift between them opened, which began the eternal war between Magneto’s Brotherhood and Professor X’s X-Men.”

Zo luidt de plot voor de film X-Men: First Class. Er zijn destijds veel interessante en verontrustende geruchten geweest waarvan het naar mijn mening meest verontrustende was dat Taylor Lautner (het hondje uit Twilight) als Wolverine gecast was. Inmiddels kennen we gelukkig de gehele cast, al lijken er soms maar steeds bij te komen, en moet ik toegeven dat er zeer interessante en goede keuzes bij zitten. Bijvoorbeeld de uiteindelijk twee belangrijkste rollen (op het plot af te gaan): James McAvoy als Prof X en Michael Fassenbender als Magneto.

Vandaag heb ik echter weer een klein geruchtje opgepikt. Eentje waar men volgens mij veel teveel achter zoekt. Het gaat namelijk om het volgende Facebook bericht van ene Mike Todd Sr. dat vervolgens op Twitter werd gezet door Filmonic:

“I drove Hugh Jackman from X-Men To the Airport this morning. They are filming on Jekyll…Cool guy!”

Uiteraard speculeren velen nu dat Wolverine niet alleen in de film zal verschijnen maar ook dat hij gespeeld zal worden door natuurlijk Hugh Jackman. Laten we dit gerucht eens logisch bekijken en benaderen: Wolverine voegt zich pas veel later bij de X-Men, namelijk in de eerste film wanneer heet team bestaat uit Cyclops en kompanen. Dan moeten we er natuurlijk vanuit gaan dat men rekening houdt met continuïteit. Iets dat dan weer te betwijfelen valt door het feit dat Emma Frost in First Class meespeelt en deze gered werd aan het einde van de Wolverine prent. Toch lijkt het mij logisch dat Hugh Jackman slechts een kijkje op de set kwam nemen en hoogstens een cameo heeft waarin ie ergens voorbij wandelt.

Wat denken jullie er van?

Comments

comments


Wade

 
avatar