0
Posted 03/11/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Follow the Leader?

Op het einde van the Incredible Hulk zagen we hoe Dr. Samuel Sterns The Abomination creëerde en hoe er nadien met gamma stralen geïnfecteerd bloed van Bruce Banner lekte in een woonde op Stern zijn hoofd. Hoe meer druppels er op hem vielen, hoe meer zijn hoofd begon te bubbelen en te vervormen.

Een allesbehalve subtiele indicator dat er niet alleen een sequel ging komen maar ook dat Dr. Samuel Sterns zou terugkeren als niemand minder dan The Leader. Nu dat Marvel echter Edward Norton de bons heeft gegeven en vervangen door Mark Ruffalo (ik blijf dit een zeer rare en vermoedelijk teleurstellende keuze vinden) is het echter onzeker dat we The Leader ooit te zien krijgen. Zeker mits Hulk niet meer zijn eigen film zal dragen maar meespeelt in Avengers.

Toch, volgens Mtv Splash is het echter niet zo twijfelachtig dat The Leader ooit het Marvel film universum onveilig zal maken. Niet alleen wilt Tim Blake Nelson dolgraag terugkeren in een Marvel film, hij wist hen ook het volgende te zeggen:

I am [contracted for more Marvel films]… but it’s a question as to whether they’ll make more movies, which was the [original] intention, or whether they’ll take a fresh start with the villains, since they switched Bruce Banner to Mark Ruffalo… I certainly very much want to return as the Leader and I hope they’ll have me,” he continued. “The intention was that I would come back, which is why my head starts to, um, bubble, at the end. It’s just a question as to whether a) they’re going to make more Hulk movies, and b) because of Ruffalo, if they’re going to use me again.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be