4
Posted 02/11/2010 by Wade Wilson in Comics
 
 

Superman Earth One

Deze Superman Earth One wordt nu al vergeleken met Ultimate Spider-Man, een comic die nu een 50 dollar waard is. De reden hiervoor?

Net als bij bovenvermelde Ultimate Spider-Man hadden de winkels niet geanticipeerd dat er zoveel vraag ging zijn naar deze comic. Men heeft er dus veel te weinig en het ziet er niet naar uit dat er een reprint komt ook al is het reeds uitverkocht.

Er is nog geen officieel bericht dat het uitverkocht is maar toch ziet het er zo naar uit. Op Amazon is het niet meer te verkrijgen en op Ebay vraagt men er al bedragen gaande van 19,99 tot en met 27 dollar voor. En zelfs aan deze bedragen raken ze verkocht.

Gaat dit boekje in waarde blijven stijgen of brengen The Powers That Be toch een herprint? Geen idee maar Wade raadt jullie allemaal aan las je dit boekje hebt het goed te verzorgen en nog niet te verkopen!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be