0
Posted 02/11/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Meet Wonder Woman?

Dat er (voorlopig althans) geen verfilming komt van Wonder Woman is natuurlijk reeds oud nieuws. Het feit dat men in de plaats daarvan een nieuwe reeks voor de televisie zal brengen ook maar Brainfreeze brengt jullie graag wat ‘nieuws’ omtrent dit project.

Zoals jullie misschien al wisten zal David E. Kelley, de man achter Ally McBeal en The Practice, de Wonder Woman serie schrijven en ontwikkelen. Het filmen zou waarschijnlijk beginnen volgend jaar en men rekent om het binnen twee jaar op de buis te krijgen. Ik heb ook ergens gelezen dat het volgend jaar al op de buis zou moeten zijn maar dit kwam ongeloofwaardig over en was gewoon op een messageboard.

Voorlopig heeft David E. Kelley zelfs nog niemand gecast maar er hebben al meer dan genoeg actrices zich komen aanbieden om in de huid van Wonder Woman te kruipen. Gaande van (beangstigend genoeg) Beyonce en Jennifer Love Hewitt tot Eliza Dushku.

Bij Whatsplaying heeft men echter vernomen dat de Zuid-Afrikaanse schoonheid Tanit Phoenix wel eens de volgende Wonder Woman zou kunnen worden. Ze krijgt volgens hen in ieder geval al een screen test en yours truly vindt dat ze er alvast de looks voor heeft. Phoenix is nog redelijk onbekend in het filmwereldje, wat ook meer waarheid aan dit gerucht doet geven mits het onwaarschijnlijk is dat men een actrice zou casten die zichzelf reeds bewezen heeft en dus meer zou kosten.

Phoenix zelve is echter slechts gekend van onder andere Lord of War met Nicholas Cage en Jared Leto en Lost Boys: The Thirst. Deze laatste film was zo goed dat ie niet in de cinemazalen uitkwam maar direct op dvd. Ik heb deze nog niet gezien, en ben het ook niet van plan, dus kan niet veel zeggen over de schoonheid haar acteertalent momenteel.

Voor de nieuwsgierigen onder jullie is hier de trailer voor Lost Boys: The Thirst:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be