0
Posted 01/11/2010 by Malkavian in Comics
 
 

John Carpenter maakt Darkchylde film

Het is officieel, de meester van de horror gaat Darkchylde registeren, een film gebasseerd op de comic van Randy Queen. Het vertelt het verhaal van een mooi meisje dat vervloekt is om te veranderen in de monsters uit haar nachtmerries. Telkens Ariel Chylde transformeert smijt ze haar huid af en wordt de nachtmerrie werkelijk.

Darkchylde

Darkchylde

John Carpenter en Sandy King gaan niet ongewapend aan de film werken, want ze roepen de hulp in van Richard Taylor en de met prijzen overstelpte Weta Workshop (The Lord of the Rings, Avatar, King Kong, The Hobbit)

John Carpenter zegt, “Randy Queen’s hijacked angel, Ariel Chylde, is the best young female character since Laurie Strode in Halloween. Bringing Ariel and her dark mysteries to life should be quite an adventure for us all.”

Randy Queen voegde daar aan toe  “I’m beyond thrilled that John Carpenter, one of our most important, and legendary genre directors, and the man responsible for such landmark films as THE THING, and HALLOWEEN has come onboard with Weta Workshop to help bring the nightmarish tale of Ariel Chylde to the silver screen. As a horror fan, the thought of Carpenter and Weta together, beautiful dreamscapes, and multiple transformations, makes me incredibly excited. There is a reason nearly his entire catalogue has, or is being remade, and it’s because Carpenter is a genius.”

Wanneer de film juist uit gaat komen is nog niet bekend, maar het is weer een titel die wij op de enorm lange lijst van comic-verfilmingen kunnen toevoegen. Hopelijk krijgen we een deftige horror verfilming van Darkchylde te zien op de witte doek.

Wil je de verhalen eens nalezen van Darkchylde, in Januari komt er een TPB uit die Darkchylde Legacy & Darkchylde Redemption verzamelt.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian