1
Posted 28/10/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Deadpool zonder Rodriguez

Volgens de LA Times zou het nu definitief vast staan dat Robert Rodriguez de verfilming van Deadpool niet zal regisseren. Vermoedelijk zal hij het te druk hebben met zijn Spy Kids 4. Sin City 2 staat ook al enige tijd niet meer tussen zijn projecten bij IMDB helaas.

Ze willen echter vaart zetten achter de Deadpool film en dus hebben ze de onbekende Adam Berg ingehuurd om de film te regisseren. 20th Century Fox en Ryan Reynolds zelve zouden volgens bronnen grote fans zijn van de Zweed zijn videoclips en reclame filmpjes.

De opnames zouden dan ergens volgend jaar kunnen beginnen nu men niet meer op Rodriguez moet wachten. Reynolds had nog een gaatje zitten tussen het filmen van Safe House en Green Lantern 2 en vond dat de fans al meer dan lang genoeg op de échte Deadpool hadden moeten wachten.

Nieuws middenin een nieuwsbericht, het kan gebeuren. Ryan Reynolds heeft met deze aangekondigd dat er een Green Lantern 2 komt. Al was dat wel meer dan te verwachten.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be