10
Posted 27/10/2010 by Malkavian in Interview
 
 

FACTS 2010 : Dave Gibbons, het interview

Zoals beloofd heeft Brainfreeze niemand minder dan Dave Gibbons geïnterviewd op FACTS 2010. Laat me beginnen met te zeggen dat het een eer en genoegen was om Dave te kunnen interviewen. Als co-bedenker van Watchmen heeft hij comic geschiedenis geschreven, maar hij heeft ook meer gedaan dan Watchmen. Martha Washington, Green Lantern, Beneath the Steel Sky, … Er komt enorm veel aanbod als we zijn verleden even uitpluizen, te veel om in één interview te bespreken. Dus laten we hopen dat we Dave nog eens tegen het lijf lopen voor een zeer aangenaam interview. Check it out!

Niet alleen heeft Brainfreeze hem geïnterviewd maar hij heeft ook de nieuwe wedstrijd wat kleur gegeven. We geven namelijk een originele eerste druk Watchmen #12 weg, gesigneerd door Dave Gibbons. Mee doen is de boodschap !

Special Thank gaan naar :

FACTS, om Brainfreeze de mogelijkheid te geven Dave Gibbons te mogen interviewen
Richard Boom, omdat hij Dave naar FACTS heeft weten halen
Manu De Gersem, omdat hij het prachtige camera & montage werk heeft verricht, het is echt een pareltje.
en natuurlijk naar Dave Gibbons, voor zijn tijd en zijn vriendelijkheid.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian