0
Posted 26/10/2010 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Fox wilt Locke & Key

Ongeveer vorige maand meldde Brainfreeze dat men bij Fox serieus aan het overwegen is de rechten te kopen van Locke & Key en al had gepraat met schrijver Joe Hill. Gisteren gaf men bij Fox het groene licht voor dit project en men gaat beginnen aan de productie van een pilootaflevering.

Volgens Variety wordt het script van deze pilot geschreven door Josh Friedman wiens eerdere tv ervaring bestaat uit Terminator: The Sarah Connor Chronicles.  Over wie de pilot gaat regisseren of wie men gaat casten er voor is voorlopig nog niets bekend.

Voor zij die niet bekend zijn met de plot van het verhaal geven we nog even een korte samenvatting: “De Locke familie verliest hun vader en verhuist naar diens ouderlijke huis in New England: Keyhouse. Een oud herenhuis verhuld in mysterie en eigenaardige sleutels waarmee je in een spoook kunt veranderen. Er zijn ook vrouwen in wensputten en wezens die koste wat het kost een bepaalde sleutel wensen te bemachtigen.”

Mits Fox regelmatig gepraat heeft met Joe Hill lijkt het logisch dat we mogen verwachten dat deze adaptatie naar het kleine scherm tamelijk trouw zal blijven aan het origineel.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be