0
Posted 26/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Back to the Future: The Game

Uitgever Telltale Games brengt in december haar eerste deel uit van Back to the Future: The Game. In totaal zou het gaan om vijf zogenaamde episodes waarvan het eerste deel uitkomt ergens rond december voor Windows en OSX. Een versie voor Playstation Network en iPad zijn reeds in de maak.

Telltale heeft voor de game samen met Bob Gale, die als schrijver en producer aan de film trilogie meewerkte, een nieuw verhaal verzonnen, dat zich afspeelt vlak na de gebeurtenissen uit de derde film. De hoofdrollen in de game zijn dan ook voor Marty McFly (Michael J Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd), net als in de films. Acteur Christopher Lloyd, die de rol van Doc Brown speelde, zal de stem van de digitale variant van de geleerde inspreken. Michael J Fox echter leent enkel zijn beeltenis voor deze games en wordt dus vervangen door een voice actor die zijn stem nabootst.

Deze eerste episode zou een 25 euro kosten uiteindelijk. Of dit enkel voor het eerste deel is of voor alle vijf daarover is tot hiertoe nog niets bekend. Wel heeft Telltale laten weten dat het laatste deel omstreeks april 2011 zou moeten uitkomen. Men probeert met deze game zich niet enkel te richten op de Back to the Future fans maar ook op gamers in het algemeen. Wat wilt zeggen dat de game uiteraard verwijzingen zal hebben naar de films die fans direct zullen snappen maar ook niet overdreven veel zodat andere ook nog kunnen volgen. Zo wordt er o.a. gespeeld met het idee van een jonge Emmet Brown the introduceren.

Comments

comments


Wade

 
avatar