5
Posted 25/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Smallville Continues?

Nu er meer en meer geruchten ontstaan dat de Superman in de nieuwe reboot wel eens een oudere Superman zou kunnen zijn groeien ook de geruchten van een elfde seizoen van Smallville.

Ook al hebben de schrijvers en acteurs al meermaals gezegd dat dit het laatste seizoen zou worden, begint het er toch een beetje op te lijken dat dit tiende seizoen misschien wel eens gewoon een einde zou betekenen voor het gegeven van Smallville: Clark Kent die Superman wordt en Metropolis en de wereld beschermt tegen het kwade.

Aangezien er al meerdere andere personages uit het DC universum zijn geïntroduceerd zoals onder andere Zatanna en Green Arrow, lijkt het een mogelijkheid dat dit elfde seizoen misschien een transformatie periode zou kunnen zijn voor het concept van Smallville en het nadien zou draaien om meerdere helden. Dit is wat excecutive-producer Brian Peterson tegen E Online zei:

“I can’t say it’s the first time the words season 11 have creeped up this year… As we’ve been pushing that it’s the final season of Smallville, I think it’s the final season of Smallville. We don’t know [of any] plans, but we never bet against ourselves and the show.”

Comments

comments


Wade

 
avatar