3
Posted 25/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Runaways go bye bye?

Er was reeds lang sprake van een filmadaptatie van Marvels Runaways reeks. Men was al een productieteam aan het samen stellen en begonnen met casting en dergerlijke maar nu blijkt dat Marvel het project even op de lange baan schuift en deze verfilming misschien  nooit gemaakt zal worden .

De reden hiervoor? Als je de geruchten moet geloven zou het zijn omdat Runaways teveel gelijkenissen toont met Kick-Ass en zich op dezelfde doelgroep richt. Een ridicuul gerucht dat al ontkent is door insiders bij Marvel zelf. Deze zeggen dat Marvel gewoon teveel hooi op z’n vork heeft genomen en er geen mankracht en tijd is om ook nog eens aan Runaways te werken en ze er gewoon later verder aan werken.

Runaways gaat over een groep jongeren die getuige zijn van een mensenoffer in een occulte ceremonie uitgevoerd door hun ouders. Ze lopen weg van huis en stelen later verscheidene dingen van hun ouders zoals een magische staf en een dinosaurus en beginnen een strijd tegen hen om ze zo weg te werken uit de criminele wereld.

Hopelijk blijft dit nu niet in development hell steken.

Comments

comments


Wade

 
avatar