0
Posted 25/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Meer Crow nieuws

Vorige week meldde Brainfreeze jullie dat er een remake komt van de eerste Crow film. Deze zou geregisseerd worden door Stephen Norrington en Mark Wahlberg zou in de huid kruipen van Eric Draven.

Norrington wou van het hele bovennatuurlijke aspect van het verhaal wegstappen een een realistische versie er van maken. The Crow zou dus waarschijnlijk gewoon een vigilante worden denken we dan maar blijkbaar zullen we het nooit te weten komen.

Comics2Film sprak namelijk enkele dagen geleden met Norrington en deze bevestigde het gerucht dat hij niet meer verbonden is met het project. Met spijt in zijn hart zegt hij dat hij het project heeft verlaten omdat er creatieve verschillen waren met een bepaalde acteur.

Het zou niets te maken hebben met het feit dat Wahlberg meer en meer interesse begint te tonen in het project en blijkbaar wel graag in de huid van Draven wilt kruipen. Toen ze het Norrington zelve vroegen zei hij het volgende:

“I can tell you I’m no longer involved with The Crow… As I had gotten involved explicitly as a writer-director my exit was inevitable. I was bummed. I had developed a genuinely authentic take that respected the source material while moving beyond it… I think the fans would have been pleasantly surprised. I will say I think Wahlberg could be cool if they take a gritty blue-collar approach… He’s a truthful actor. I think he could really ground the supernatural stuff.”

Misschien dat Norrington nu vrij is om aan een nieuwe Blade te werken met Welsey Snipes? De eerste blijft de beste van de drie en werd door Norrington geregisseerd.

Comments

comments


Wade

 
avatar