4
Posted 23/10/2010 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd : Win een Halo Graphic Novel

HALO Graphic Novel

HALO Graphic Novel

Verspreiden van de passie voor comics. Dat is mijn hoofdreden toen ik Brainfreeze oprichtte. En het weggeven van leuke comics is daar natuurlijk een onderdeel van. Daarom ga je op Brainfreeze met regelmaat wedstrijden zien om Trades, Hardcovers te winnen. En deze keer is het een samenwerking met 4Gamers.be, een plaats waar je alle nieuwste weetjes over Games, E-Sports & Hardware kan terug vinden. Alsook een toffe, groeiende community.

Je kan deze keer een HALO Graphic Novel winnen. Deze 126 pagina tellende TPB zit vol gekende Master Chief Actie en dat in verschillende kort verhalen met elk hun aparte tekenstijl. Dit is echt een comic voor gamers.

Ok, Wat moet je juist doen?
Heel simpel, op 4Gamers staat nu een prijsvraag in verband met Brainfreeze, namelijk “Wat is de titel van Art Grafunkel’s Column?”. Als trouwe Brainfreeze bezoekers moet dit een koud kunstje zijn om deze op te lossen. Waar je het antwoord moet droppen vind je terug op 4Gamers.

Succes !

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian