1
Posted 20/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Marvel goes Tron

Nu Disney net 115 miljoen dollar aan Paramount heeft mogen betalen moeten ze dit precies via gratis reclame via hun Marvel franchise binnenhalen.  De maand november zal enkele veranderingen veroorzaken in de covers van bepaalde Marvel helden hun issue die maand: Disney brengt namelijk covers uit geïnspireerd door Tron Legacy die in dezelfde maand in de zalen zal komen.

Op zich zien ze er niet allemaal zo slecht uit maar we laten je hier zelf over oordelen natuurlijk. Het gaat om de volgende issues: Amazing Spider-Man #651, Avengers #7, Avengers Academy #7, Captain America #612, Incredible Hulks #618, Invincible Iron Man #33, New Avengers #7, Secret Avengers #7, Thor #617 en Wolverine #4.

Tron gaat over de zoektocht van Sam Flynn die op zoek gaat naar zijn verdwenen vader (Kevin, uit het eerste deel) die een twintig jaar geleden blijkbaar weer verdwenen is in de wereld van Tron. Jeff Bridges kruipt terug in de huid van Kevin Flynn.

Comments

comments


Wade

 
avatar