0
Posted 19/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Iron Man 3

Nu Disney en Marvel hun nieuwe deal met Paramount Pictures hebben getekend , heeft Iron Man 3 zijn (mogelijk voorlopige) release datum gekregen. Op 3 mei 2013 zou de prent in de cinema moeten verschijnen. In de tussentijd zullen we Robert Downey Jr nog zien schitteren in de Avengers en Sherlock Holmes 2. Laat ons hopen dat er nog genoeg Tony in hem zit tegen dan want die rol is hem op het lijf geschreven.

Wie zal het er dit keer opnemen tegen Iron Man en War Machine? Laten we het regisseur Jon Favreau zelve eens laten vertellen:

“You’ve got to do the Mandarin. The problem with the Mandarin is that the way it’s depicted in the comic books, you don’t want to see that. He has 10 magical rings — that just doesn’t feel right for our franchise. So it’s either tech-based, or the rings are not really rings. But maybe with ‘Thor’ and all those others, you’ll introduce magic to that world and it won’t seem so out of place.”

Hopelijk trekken ze War Machine zijn reputatie een beetje goed want ik zelve vond dat men een beetje een ordinaire dief van hem had gemaakt, maar dat terzijde: Wade kijkt uit naar deze Iron Man 3.

Comments

comments


Wade

 
avatar