2
Posted 19/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

GI Joe 2

De website The Wrap bracht onlangs min of meer verontrustendend nieuws. Na het door critici de diepte in gebombardeerde GI Joe: Rise of Cobra, zou er toch nog een vervolg komen van deze prent. Yours truly moet toegeven dat dit niet onverwacht is voor een film die wereldwijd toch een mooie 300 miljoen dollar heeft opgebracht. Hij domineerde de box office ook al heb ik nog niemand horen zeggen dat ie van deze film genoten had.

Fans van de gelijknamige comics, animatiereeks en het speelgoed zullen nog meer teleurgesteld zijn door het volgende: Stephen Sommers zou voor een tweede maal in de regisseursstoel kruipen voor deze GI Joe 2. Channing Tatum zou ook terug in de huid van kapitein Duke Hauser kruipen en vrijwel al de andere acteurs uit het eerste deel hebben een contract moeten tekenen waarin staat dat ze terug zouden keren indien er een sequel komt.

Over het script is tot nu toe niets bekend behalve dat Rhett Reese en Paul Wernick van Zombieland het script zullen neerpennen. Insiders die bij de film betrokken zijn beweren dat het om een zeer sterk script gaat en dat de film zeker zal kunnen concurreren met Avengers, Batman 3 en de nieuwe Star Trek die ook in 2012 zullen uitkomen.  Voorlopig houd ik deze toch bij de reeks van films die ik eventueel ooit zal huren maar meer niet …

Comments

comments


Wade

 
avatar