2
Posted 18/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Wolverine begint er aan in maart?

De site Deadline wist te melden dat Darren Aronofsky (the Fountain, Requiem for a dream) zo goed als bevestigd heeft dat hij voor Wolverine 2 in de regisseurszetel zal kruipen. Sterker nog, men is er blijkbaar bij Fox zo van overtuigd dat ze de goede man binnen gehaald hebben, dat men al spreekt van in maart te beginnen. Het sound stage gedeelte van de film zou in New York opgenomen worden en dan zou men naar Japan vertrekken om het grootste deel van de film in te blikken.

Het script van Christopher McQuarrie (The Usual Suspects, Valkyrie) zou verder bouwen op waar de vorige film stopte: Wolverine die naar Japan trekt. Waarschijnlijk om net als in de comics een vorm van innerlijke rust te vinden. Op IMDB staat simpelweg dat hij naar Japan trekt om met een samurai te gaan trainen. Met enig geluk krijgen we de Silver Samurai te zien dus. Ook zou Sabretooth een (klein) rolletje in deze sequel hebben op populaire aanvraag.

Yours truly hoopt echter dat er dit keer niet teveel mutanten in worden gepropt als marketingstunt voor komende projecten zoals men deed in het vorige deel met Cyclops, Emma Frost en ‘Deadpool’.  Volgens insiders zou dit script veel beter zijn dan het vorige, wat wel te verwachten valt van de man die The Usual Supsects geschreven heeft. Al bij al vond ik de vorige film helemaal niet slecht! Op de verkrachting van Deadpool na natuurlijk. Bij ‘slechte’ superhelden films denk ik eerder aan de tweede en derde film van de Spider-Man trilogie, Fantastic Four (1 & 2) en Superman Returns. Natuurlijk is dit een kwestie van smaak.

Comments

comments


Wade

 
avatar