1
Posted 18/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Green Lantern lantaarn onthuld

Dit is niet echt nieuws maar toch willen we hier bij Brainfreeze met jullie delen. Er is een afbeelding op het internet gelekt van de Green Lantern zijn ‘batterij’. Zoals jullie al dan niet weten, haalt iedere Green Lantern zijn krachten uit zijn ring. Iedere ring heeft voldoende energie voor een 24 uur van ‘normaal’ gebruik. Als je echter iets doet dat veel meer energie van de ring vraagt dan zit deze sneller zonder energie.

Ook is er de passieve energie reserve die het uniform van de Green Lantern genereert en verantwoordelijk is voor het beschermende schild dat haar drager omhult. In uiterste nood kan deze passieve energie echter ook gebruikt worden voor andere dingen maar eens deze opgebruikt is, dan moet de ring volledig opgeladen worden.

Hiervoor gebruiken Green Lanterns een draagbare batterij herlader in de vorm van een groene lantaarn. Ze doen de ring hier in, spreken de Green Lantern Eed uit en de ring herlaadt zich weer zodat haar drager deze terug ten volle kan gebruiken. Nu heeft men een afbeelding gelekt hoe deze lantaarn er uit zal zien in de Green Lantern film. Om eerlijk te zijn zie ik er de lantaarn uit de comics niet in terug, het heeft een enorm alien overkomende look met een mixje van de Matrix maar is toch nog cool. Oordeel zelf…

de lantaarn uit de comics

de lantaarn uit de film

Comments

comments


Wade

 
avatar