2
Posted 16/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

10de verjaardag van Pokémon Gold en Silver

Nintendo wilt de tiende verjaardag van haar twee Pokémon games Gold en Silver vieren met een wel leuke cadeau voor zij die momenteel de remakes HeartGold en SoulSilver spelen. Via het mistery gift aspect van de game kun je niemand minder dan de legendarische Mew ontvangen. Dit keer zelfs in Europa. En zonder dat het om een glitch of gekloonde Pokémon gaat.

Je krijgt Pokémon nummer 151 door een mistery gift aan te vragen via de Nintendo WFC voor je de game opstart. Dan start je de game en begeeft je met 1 lege slot in je party naar de dichtsbijzijnde Pokémart waar een man in groen uniform je opwacht. Als je deze aanspreekt meldt hij een cadeau voor je te hebben en geeft hij je een level 5 Mew met de move Pound Attack. Mew zit in een zogenaamde cherrish ball en komt met een Premier Ribbon dat beduidt dat het om een special event Pokémon gaat.

Haast je echter als je deze Mew in je Pokédex wilt want hij is maar beschikbaar van 15 oktober tot en met 30 oktober. Wade heeft er alvast enkele binnengehaald!

Comments

comments


Wade

 
avatar