0
Posted 15/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Clark Kent wordt Superman

Ondertussen is de serie Smallville aan haar tiende seizoen bezig (waarmee het de langst draaiende superhelden serie ooit is en op punt staat Stargate SG1 te verslaan als langst draainde scifi serie). Mits de serie het verhaal vertelt van Clark Kent zijn jeugd en hoe hij uiteindelijk Superman wordt, is de conclusie voor dit tiende seizoen vanzelfsprekend: Tom Welling (Clark Kent) zal het Superman kostuum dragen.

Een moment dat vele fans van de serie ongetwijfeld naar uitkijken. Ik blijf het een interessant concept vinden dat we Clark als superheld zagen en niet zozeer als zijn geheime identiteit.

Het tiende seizoen zal niet alleen Clark als Superman tonen maar hem ook pitten tegen niemand minder dan Darkseid. Weer iets om naar uit te kijken. Geen slechte afsluiter voor deze tiende reeks zou ik zo zeggen.

Laten we eens horen wat Tom Welling zelve te zeggen had over hoe Clark Kent evolueerde tijdens de serie?

” It’s amusing for me to look back at some of the earlier episodes. I mean, I’m a completely different person, physically and mentally. The times when I catch an old episode, or maybe even put one on as reference for something we’re doing now, I can’t help but be a little surprised. “Look at that kid! He doesn’t know what the hell he’s doing!” And that’s Clark and me. So I’ve been able to hopefully grow along with Clark. It’s been a good journey for both of us!”

Of hoe het voelt om eindelijk het iconisch pak te mogen dragen?

“Well I think what Clark’s going to be dealing with is him being in his own way. I think it’s an issue and a dilemma a lot of people are familiar with or at least can relate to, where a lot of times, we’re in our own way and preventing ourselves from moving forward with our lives. Clark has to deal with that. He’s got everything going for him. Why doesn’t he just put it on? And I think that’s what he’s trying to figure out for himself.”

Ook praatte hij kort over het feit of Lex Luthor al dan niet terugkeert:

“I text him all the time. I’m directing an episode right now and he was like, “Hey, what are you doing?” I go, “Directing. You should be in this episode!” He’s like, “Anything for you.” I’m like, “Ah, go to the airport!” We try! We love him. We can’t wait to see him. Our fingers are crossed.”

En uiteindelijk zijn gedachten over dit tiende en laatste seizoen:

“I don’t know what the end game is. I know he’ll have to face it at some point. It’s a huge villain because it’s not necessarily something you can beat up or grab or throw or fight. It’s something that is deep in the psyche that affects people on a level where they can’t just beat it up or be stronger. It’s going to be a mental and physical challenge at the same time.”

(met dank aan CBM voor het interview)

Comments

comments


Wade

 
avatar