25
Posted 14/10/2010 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd : Win Green Lantern Rebirth TPB!

Green Lantern Rebirth

Green Lantern Rebirth

Verspreiden van de passie voor comics. Dat is mijn hoofdreden toen ik Brainfreeze oprichtte. En het weggeven van leuke comics is daar natuurlijk een onderdeel van. Daarom ga je op Brainfreeze met regelmaat wedstrijden zien om Trades, Hardcovers te winnen.

Dat ik een Green Lantern fan ben, dat weet je ondertussen waarschijnlijk al. Maar waarom is die reeks nu zo fun? Dat kan je lezen in Green Lantern Rebirth, het nieuwe begin van de huidige Ongoing Green Lantern reeks. Geschreven door Geoff Johns & getekend door Ethan Van Sciver. Deze prachtige comic kan de jouwe zijn!

Ok, Wat moet je juist doen?
Heel simpel, een account maken op Brainfreeze (als je dat nog niet zou hebben) en leuke comment hieronder posten.  Ik contacteer de winnaar en zal deze Hardcover opsturen of overhandigen op FACTS. Een account maken kan je via deze link of klik op de Connect with Facebook knop rechts boven. LET OP, vorige wedstrijd waren er mensen die wel een comment hadde gepost maar geen account hebben aangemaakt. Dan is het onmogelijk om jullie te contacteren en maak je dus sowieso geen kans op de comic. En dat is jammer.

Succes !

Winnaar van de Ultimate Fantastic Four Vol.1 Hardcover is Chris. (Chris check je mailbox ;) )Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian