0
Posted 14/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Spider-Man vilain bekend

Brainfreeze bracht jullie eerder deze maand al het nieuws dat de producenten achter de Spider-Man reboot graag Philip Seymour Hoffman (Capote, Red Dragon) als Venom hadden willen casten. Dit blijkt nu, gelukkig genoeg, niet door te gaan en men heeft Rhys Ifans (Little Nicky, Notting Hill) als vilain gecast.

Eerst was men hier nogal stil over, regisseur Marc Webb (best toepasselijke naam ^^) zei wel dat hij de juiste woede en warmte van het personage zou kunnen weergeven toen men hem vroeg waarom Ifans gecast was.

Nu werd gisteren bevestigd dat Ifans in zowel de huid van Dr. Curt Connors en Lizard zal kruipen. Hoe deze juist gedaan zal worden is nog niet bekend. Maar vele fans zullen dit nieuws zeker verwelkomen mits ze al drie films hebben zitten wachten op de opkomst van dit personage.

Voor zij die niet weten wie Lizard/connors juist is:

Dr. Curt Connors verloor zijn arm terwijl hij in het leger diende. Toen hij weer thuis was raakte hij geobsedeerd door het vermogen van reptielen om verloren lichaamsdelen te laten teruggroeien. Hij bestudeerde de biologie van reptielen intensief, en ontwikkelde hiermee en experimenteel serum van reptielen DNA in de hoop zichzelf zo dezelfde regeneratiekrachten te geven en zijn arm terug te laten groeien. Na enkele test had hij een serum klaar en teste het op zichzelf. Connor’s arm groeide inderdaad terug, maar de bijwerkingen van het serum waren niet te overzien. Hij veranderde in een reptielachtig wezen.

Comments

comments


Wade

 
avatar