1
Posted 14/10/2010 by Wade in Tv/Film
 
 

Conan

Er zijn enkele foto’s gelekt van de Conan reboot die uitkomt ergens in 2011. Velen zullen Conan kennen als zijnde de gespierbalde barbaar uit de gelijknamige films met Arnold Schwarzenger. Na de geflopte (onofficiële) derde film, Kull the Conqueror, met Kevin Sorbo (Hercules) was het lang stil in Hollywood rond het personage. Maar nu met wat precies het tijdperk van reboots is, willen ze hem nieuw leven inblazen.

Jason Momoa (Stargate Atlantis) zal de Governator vervangen en wordt bijgestaan door onder andere Rose McGowan (Charmed). Het gaat hier om een reboot maar het is hetzelfde personage uiteraard. Of deze film wat gaat worden is moeilijk te zeggen maar de gelekte foto’s zien er toch niet zo slecht uit. Wade vreest meer voor de Highlander reboot …

Het verhaal oogt in ieder geval al vrij simpel, maar schijn kan bedriegen.

“The tale of Conan the Cimmerian and his adventures across the continent of Hyboria on a quest to avenge the murder of his father and the slaughter of his village.”

Comments

comments


Wade

 
avatar