0
Posted 13/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Batman walkthrough: Batman Inc.

Brainfreeze brengt je het negende en laatste deel van de Batman FAQ. Zelfde principe wordt gehanteerd zoals vorige keer, zij die geen spoilers willen scrollen gewoon naar beneden voor de ‘te-lezen-lijst’.

Batman Inc:

Nu de huidige verhaallijnen (Batman Must Die en The Return of Bruce Wayne) hun einde naderen wordt een ding duidelijk: Bruce Wayne zal terugkeren en weer de manten dragen van Batman. Er zijn enkele veranderingen aan zijn kostuum (batlogo op gele achtergrond wijl Dick het zwarte symbool behoudt) en een nieuwe missie. Dick & Damian blijven Gotham verdedigen en Bruce trekt onder andere naar Azië en Europa om zijn nieuwe missie (Batman Inc) leven in te blazen. Niet alleen zal hij actief op zoek gaan naar mensen die een Batman willen worden maar hij zal deze ook trainen. Er is ook het dreigende gevaar van Rah’s al Ghul en zijn dochter Talia die beide achter Bruce zitten nu ie terug is en the Joker zal waarschijnlijk ook terug een bedreiging vormen naarmate zijn alliantie met Batman & Robin verbrokkelt

Comments

comments


Wade

 
avatar