0
Posted 13/10/2010 by Wade in Comics
 
 

Batman: Arkham city

28 augustus 2009, 11:00. Vol verwachting stond Wade braafjes te wachten voor de deur van Videoland om zijn ge pre-orderde Batman: Arkham Asylum te kunnen gaan halen, mee naar huis te pakken en verloren te geraken in de subliem neergezette wereld van zijn held Batman. Ongetwijfeld een van de beste games ooit gebasseerd op comics. Misschien zelfs het beste! Groot was dus uiteraard toen ik volgende trailer zag in augustus. Batman: Arkham City. Ongetwijfeld iets om naar na te kijken met als nadeel dat het zijn voorganger moet overtreffen en minstens evenaren.

De game zal uitkomen in de herfst van 2011. Ja ik weet het trouwe lezers, dit is veel langer dan we willen. Ontwikkelaar Rocksteady Studios liet echter enkel mooi gedane screenshots op ons af en het nieuwe ontwerp voor Harley Quinn. Mooi gedaan, al mis ik het kinky verpleegsterspakje. Graag delen we deze afbeeldingen met je maar eerst even het plot voor deze nieuwe Batman: Arkham City:

“Het verhaal neemt plaats een jaar na de gebeurtenissen in Arkham Asylum. Quincy Sharp, voormalig cipier van Arkham Asylum, die met de eer gaat lopen van the Joker tegengehouden te hebben en deze beruchtheid gebruikt om burgemeester van Gotham City te worden.Mits zowel Arkham als Blackgate Prison ongeschikt zijn geworden om gevangen te huisvesten, koopt Sharp een groot deel van de achterbuurt van Gotham, sluit deze buurt af en bewapent de muren en grenzen met huurlingen van een groep onder de naam Tyger en creeërt zo “Arkham City”. De gevangenen worden naar Arkham City gebracht en moggen doen wat ze willen zolang ze maar een regel volgen: ze mogen niet ontsnappen. Om dit alles in’t oog te houden stelt hij psychiater Hugo Strange aan, een man die zijn eigen plannen voor de stad lijkt te hebben.Bezorgd dat de situatie uit de hand zou kunnen lopen, houdt Batman de situatie waakzaam in de gaten. De gebeurtenissen in deze game beginnen pas echt wanneer Two-Face een plan bedenkt om publiekelijk Catwoman te excecuteren en zo zijn status te versterken als villain. Voor de veiligheid van de stad en wegens zijn gevoelens voor Catwoman, besluit Batman dat hij Two-Face moet stoppen en gaat naar Arkham City.


Comments

comments


Wade

 
avatar