0
Posted 12/10/2010 by Wade in Comics
 
 

There can be only one Rider?

Mijn inner geek deed een stiekem vreugdedansje toen Superherohype meldde dat niemand minder dan Christopher Lambert gecast is in Ghost Rider 2. Voor onze jongere lezers: Christopher Lambert is bekend van de Highlander films, Raiden in de eerste Mortal Kombat en Tarzan: Greystoke. Met zijn trademark stemgeluid en geniepige lach zou hij wel eens een goede aanwinst kunnen zijn voor deze prent.

Toch moeten we rekening houden met het feit dat de man al lange tijd niet meer meegespeeld heeft in een succesvolle film en veelal in minder-goede tot slechte films meespeelt.

De vraag is echter; wie gaat hij spelen? Met zijn stemgeluid en blik dacht ik direct aan Mephisto maar die zal al gespeeld worden door Ciaran Hinds (Rome) zoals eerder deze maand vermeld werd op Brainfreeze. Na enig onderzoek vond yours truly enkele onbevestigde geruchten die zeiden dat Lambert een personage zal vertolken dat speciaal voor deze prent geschreven is. Ook is er de mogelijkheid dat hij Vengeance zal spelen.

Het zal afwachten op meer nieuws of tot de film in de zalen komt met valentijnsweekend 2012.

Comments

comments


Wade

 
avatar